GOA arch & design

 

GOA és un estudi de disseny en el qual s'engloben estratègies de treball dins dels camps de:

· disseny arquitectònic

 Urbanisme i interiorisme

         Retolació, estands i pavellons

· disseny efímer.

· disseny gràfic.

Imatge corporativa i senyalització aplicada a l'arquitectura 

· disseny de producte.

Objectes i mobiliari

· disseny 3D.

Modelització i visualització, fabricació digital i impressió 3D 

Els dissenys són el resultat d'una metodología de treball basada en l'estudi analític de la complexitat que ens mostren els comportaments dels patrons que ens ofereix la diversitat de la propia naturalesa.

La base d'aquest mètode generatriu consisteix en generar formes de manera automàtica mitjançant la modificació de les variables les quals les defineixen com a tal. A partir d'aquests canvis en les definicions algorítmiques (en molts casos, molt complexes) es proporciona l'accés a una manera intel·ligent de generar formes infinites, tant sols indicant noves necessitats que resten ocultes.

​Lab Team

2010 · 2011

Arquitectura Superior - Universidad Politècnica de Catalunya (UPC)

galan oliete, aleix

Projecte Final d'estudis d'arquitectura (PFC - ETSAV / UPC) - Centre d'estudis geològics i espais per a l'Associació de Joves, a l'Antiga Explotació de Galena de Bellmunt del Priorat, amb menció MH.

2011 · 2012

Postgrau en Disseny de Sistemes Materials - Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA).

Integrant de l'equip de disseny, fabricació i muntatge del prototip demostrador del pavelló PARA-Site, presentat en l'edició de CONSTRUMAT'11. Publicació: PARA-Site - Time Based Formations Through Material Inteligence

2013 · 2014

Professor amb llicència oficial de Rhinoceros titulada per McNeel.

Fundador del laboratori d'Arquitectura i Disseny: GOA-design

2016 · 2017

Col·laborador per a disseny de projectes virtuals per a la seva posterior impressió en 3D a LaserLab 3D.

​Acknowledgments

2010 · 2011

Projecte Guanyador del Concurs d'ENO-DISSENY 2009, pertanyent als actes de la XII Festa del Vi i de la Verema a l'Antiga, organizat per l'Ajuntament de Poboleda (El Priorat).

2015

Projecte Guanyador del galardó LETRA de PLATA dins dels premis estatals (PREMIOS LETRA) de Comunicació Visual i Gràfica de l'Entorn, amb el projecte de Senyalització i Imatge Corporativa de la TARRACO ARENA PLAÇA en la modalitat de: A la millor rotulació en interiorisme estable

2016

Projecte Guanyador del galardó LETRA de PLATA dins dels premis estatals (PREMIOS LETRA) de Comunicació Visual i Gràfica de l'Entorn, amb el projecte de Senyalització i Imatge Corporativa de l'Edifici SÍNTESI - Serveis als ens locals (DIPUTACIÓ de TARRAGONA) en la modalitat de: Al millor sistema de directoris.

2019

Projecte Guanyador del Concurs per al Logotip - Mar de Lletresorganizat per l'Escola Municipal d'Adults de Torredembarra.